Strona 1 z 1

ACRE

: sobota 30 wrz 2017, 22:45
autor: Sly
No i problem sie pojawił,mianowicie:
Gdy mam dwa radia (343+148 lub 152) nie moge zmieniac radii.
Klawiszilogia-sprawdzona i niby ok
TS-reinstal wraz z usunieciem WSZELKICH sladów(włacznie z rejestrem) i usuniecie acre z addonów pomogło na tyle ze jedno radio działa ale nie moge przelaczyc sie na inne.
Nie wiem o co kaman,jak ktos ma pomysł to pisac-z góry dzieki!

Re: ACRE

: niedziela 01 paź 2017, 09:05
autor: DarkPillowOfLove
Czym odpalasz mody? Ja miałem problemy z acre gdy odpalałem przez launcher armowy. A3s naprawił u mnie te problemy.

EDIT: Sprawdź też przez menu interakcji ace w radiach czy ten problem też tam występuje.

Re: ACRE

: niedziela 01 paź 2017, 11:16
autor: Golas
Przede wszystkim to odpalać jako ADMIN steama, arme jak i TSa :)

Re: ACRE

: środa 11 paź 2017, 21:23
autor: Sly
No i poszperałem...kilka dni grzebania w otchłaniach internetów..popytałem via mail...okazuje sie ze jest po prostu babol z nowym TS,rzadki ale jednak pojawia sie(taki jak u nas/mnie).
Aby w miare działalo to po wejsciu na serwer reset TS(i to akurat działa-włacza sie ACRE)
Porada techsupport:downgrade to older version your TS :) albo czekac na nowsza wersje TS lub ACRE
Nie ma lekarstwa i tyle,zrobiłem co mogłem i moze bedzie działac a moze nie,obaczy sie.
Na te chwile nie mam mozliwosci zmiany radia,działa jedno i już i na dodatek potrafi samo!kanał zmienic...nadaje na 1 kanale,kilka minut naciskam capslock i kur.a 2-gi albo 5-ty jest...nadmienie iż NIE RUSZAM ABSOLUTNIE NIC-ide szczac i wracam a tu h.j .