!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


UWAGA! Aktualizacja repozytorium ~3GB!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


21.10.2017 - Misja wewnętrzna AFTP (UPDATED) http://forum.armafans.pl/viewtopic.php?f=8&t=286

ACRE

Dyskusja na różne tematy.
Awatar użytkownika
Sly
Posty: 90
Rejestracja: niedziela 28 lut 2016, 19:03

ACRE

Postautor: Sly » sobota 30 wrz 2017, 22:45

No i problem sie pojawił,mianowicie:
Gdy mam dwa radia (343+148 lub 152) nie moge zmieniac radii.
Klawiszilogia-sprawdzona i niby ok
TS-reinstal wraz z usunieciem WSZELKICH sladów(włacznie z rejestrem) i usuniecie acre z addonów pomogło na tyle ze jedno radio działa ale nie moge przelaczyc sie na inne.
Nie wiem o co kaman,jak ktos ma pomysł to pisac-z góry dzieki!
DarkPillowOfLove
Posty: 53
Rejestracja: poniedziałek 01 sie 2016, 17:47

Re: ACRE

Postautor: DarkPillowOfLove » niedziela 01 paź 2017, 09:05

Czym odpalasz mody? Ja miałem problemy z acre gdy odpalałem przez launcher armowy. A3s naprawił u mnie te problemy.

EDIT: Sprawdź też przez menu interakcji ace w radiach czy ten problem też tam występuje.
Awatar użytkownika
Golas
Posty: 226
Rejestracja: niedziela 28 lut 2016, 17:22
Lokalizacja: Lublin
Kontaktowanie:

Re: ACRE

Postautor: Golas » niedziela 01 paź 2017, 11:16

Przede wszystkim to odpalać jako ADMIN steama, arme jak i TSa :)
Awatar użytkownika
Sly
Posty: 90
Rejestracja: niedziela 28 lut 2016, 19:03

Re: ACRE

Postautor: Sly » środa 11 paź 2017, 21:23

No i poszperałem...kilka dni grzebania w otchłaniach internetów..popytałem via mail...okazuje sie ze jest po prostu babol z nowym TS,rzadki ale jednak pojawia sie(taki jak u nas/mnie).
Aby w miare działalo to po wejsciu na serwer reset TS(i to akurat działa-włacza sie ACRE)
Porada techsupport:downgrade to older version your TS :) albo czekac na nowsza wersje TS lub ACRE
Nie ma lekarstwa i tyle,zrobiłem co mogłem i moze bedzie działac a moze nie,obaczy sie.
Na te chwile nie mam mozliwosci zmiany radia,działa jedno i już i na dodatek potrafi samo!kanał zmienic...nadaje na 1 kanale,kilka minut naciskam capslock i kur.a 2-gi albo 5-ty jest...nadmienie iż NIE RUSZAM ABSOLUTNIE NIC-ide szczac i wracam a tu h.j .

Wróć do „Dyskusja ogólna”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość